Interago

Over ons

1654870159121.jpeg
Vacature zonnepanelen monteur & verkoopadviseur
Wie zijn wij?

Iets bijdragen aan de huidige klimaatproblematiek.

Sinds 1 mei 2021 staat Interago BV ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor het installeren van zonnepanelen. Echter, voor deze datum deden wij al ervaring op met het installeren, maar dan onder de naam ‘Rikoflex’.

Oorspronkelijk zijn we klein begonnen, met één team van drie monteurs op pad. We namen opdrachten aan van grotere bedrijven die zonnepanelen verkochten. Vanuit daar zijn we steeds verder gegroeid. Inmiddels hebben we onze eigen kantoren en een magazijn in het Business Center Markoever in Terheijden. Vervolgens zijn we onze dienstverlening verder gaan uitbreiden. Naast het installeren van zonnepanelen zijn we ook de schoonmaak en het onderhoud daarvan gaan uitvoeren en hebben we ons ook deskundig gemaakt op het gebied van sedumdaken, thuisbatterijen en -oplaadpunten. 

Ons team

Er rijden twee complete teams rond voor het installeren op zonnepanelen, die sterk ondersteund worden door de administratieve medewerkers op kantoor.

Onze kernwaarden

Wat vinden wij belangrijk?

Als Interago BV vinden we transparantie en eerlijkheid het allerbelangrijkste. Onderling, naar elkaar, maar zeker ook naar onze klanten. Deze eerlijkheid en transparantie is terug te zien in het verkoopgesprek, de offerte en het daadwerkelijk installeren van de zonnepanelen.

Daarnaast staat goede bereikbaarheid ook hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat bij vragen snel en goed te woord wordt gestaan.

En tot slot gaan hard werken en een grapje bij Interago BV hand in hand. We houden van aanpakken en doorwerken, maar we moeten het vooral sociaal en gezellig houden. Zowel binnen Interago, als naar buiten toe.

zzp zonnepanelen vacature