Interago

Zonnepanelen in Moerdijk

Moerdijk telt een toenemend aantal inwoners. De hoofdplaats van de gemeente is Zevenbergen, waar we onder andere de interesse voor het opwekken van eigen stroom door middel van zonnepanelen in Moerdijk zien groeien. Gemeente Moerdijk leent zich bij uitstek voor verduurzaming en een steentje bijdragen aan groene energie. Interago helpt u hier graag bij op weg.

Waarom kiezen voor zonnepanelen van Interago in Moerdijk?

Zonnepanelen van Interago zijn nog steeds rendabel voor het opwekken van eigen energie. De terugverdientijd zal misschien iets hoger worden, maar voor de meeste huishoudens zijn zonnepanelen nog steeds heel rendabel. Afhankelijk van wat bij jou (en jouw situatie) past, kijken we met je mee welke zonnepanelen in Moerdijk het meest geschikt zijn. We starten dus altijd met een adviesgesprek waarbij onder andere aantal en type zonnepanelen worden besproken, maar ook de schakeling van de installatie. Op de dag van de montage beginnen monteurs met het opbouwen van de veiligheidsvoorzieningen en nemen ze alles nog even door. Vervolgens gaan ze aan de slag, vaak worden zonnepanelen van Interago binnen één dag in Moerdijk geïnstalleerd.

Elektrisch rijden met eigen opgewekte energie van zonnepanelen in Moerdijk?

Wil je nog een stapje verder gaan met verduurzaming en elektrisch gaan rijden? Ook daarbij kan Interago helpen. Een oplaadpunt aan huis biedt veel voordelen, maar vooral ook veel gemak: de auto kan opladen wanneer je thuis bent of gedurende de hele nacht. Je kan zelfs kijken naar de opbouw van je eigen energieopbrengst en -verbruik om je auto zo duurzaam mogelijk te laten opladen. De stroom uit je zonnepanelen in Moerdijk kan je dan gelijk gebruiken om de accu van je auto op te laden.

zonnepanelen monteren

Ambassadeursprogramma

Wil je mede-inwoners van de gemeente Moerdijk ook op weg helpen met verduurzaming? Dan is ons ambassadeursprogramma wellicht interessant. Door nieuwe klanten te werven voor zonnepanelen in Moerdijk, ontvang je zelf een cadeaukaart.

zonnepanelen monteren

Onderhoud en schoonmaak van zonnepanelen in Moerdijk

Als je de stap gemaakt hebt om zonnepanelen in Moerdijk te laten installeren, wil je natuurlijk dat ze ook zo efficiënt mogelijk werken. Om het rendement van zonnepanelen zo hoog mogelijk te houden, is het belangrijk ze goed te onderhouden en schoon te laten maken. Hardnekkig vuil, Saharazand, stuifmeel en vogelpoep hebben een negatief effect in de opbrengst van zonnepanelen in Moerdijk. Als zonnepanelen erg vuil zijn, vangen ze minder zonlicht op en leveren ze uiteindelijk minder energie. Om dit te voorkomen, kun je bij Interago een schoonmaak- en onderhoudsbeurt aanvragen waardoor je zonnepanelen in Moerdijk weer optimaal gaan presteren.

Overweeg je de aanschaf van zonnepanelen in Moerdijk? Neem contact met ons op over de mogelijkheden via het onderstaande contactformulier.