Interago

Zonnepanelen in Gilze

Gilze, een prachtig dorp binnen de gemeente Gilze en Rijen, ligt midden in de natuur van de

provincie Noord-Brabant. De inwoners van Gilze zijn de laatste jaren steeds meer bezig met groene energie en verduurzaming van hun woningen. Met name de interesse voor zonnepanelen in Gilze stijgt de laatste jaren erg hard en bij Interago helpen we graag met de ideale oplossing.

Waarom kiezen voor zonnepanelen in Gilze van Interago?

Goede vraag! Zonnepanelen in Gilze zijn een duurzame investering voor de toekomst. Met eigen zonnepanelen in Gilze van Interago kiest u voor groene energie, maar ook voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Met onze jarenlange ervaring bent u aan het juiste adres.

Extra rendement van uw zonnepanelen in Gilze?

Sedumdaken in combinatie met zonnepanelen = een perfecte samenwerking! Een sedumdak, ook wel een groendak of vegetatiedak genoemd, is een dakbedekking die begroeid is met vetplanten van het geslacht ‘Sedum’. Deze vetplanten zijn laagblijvend, hebben dikke bladeren en zijn in staat om water op te slaan. Deze eigenschappen zorgen voor een stabiele omgevingstemperatuur voor de zonnepanelen waardoor deze een hoger rendement halen.

zonnepanelen monteren

Schoonmaak- en onderhoudservice van Interago

Zonnepanelen blijven helaas niet voor altijd schoon uit zichzelf, maar met de schoonmaak- en onderhoudsdiensten van Interago wel! Hardnekkig vuil op de zonnepanelen kan de efficiëntie verminderen en daarmee zorgen voor een lager rendement en langere terugverdientijd. Gelukkig is dit makkelijk te voorkomen door gebruik te maken van onze schoonmaak- en onderhoudsdienst.

zonnepanelen monteren

Ambassadeursprogramma voor zonnepanelen in Gilze

Bent u blij met uw keuze voor Interago en tevreden over uw zonnepanelen in Gilze? Gunt u andere mensen ook deze duurzame investering? Dan is ons ambassadeursprogramma wellicht iets voor u! Door nieuwe klanten aan te leveren voor zonnepanelen in Gilze ontvangt u zelf een leuke attentie.

Is uw interesse gewekt voor zonnepanelen in Gilze? Neem dan direct contact op voor al uw vragen. Ons vakkundig team staat voor u klaar om te helpen. Van vragen over installatieservices tot ambassadeursprogramma, wij zorgen ervoor dat u het maximale uit uw zonnepanelen in Gilze kan halen.