Interago

Zonnepanelen monteren

Onze dienstverlening

Zonnepanelen monteren, zo geregeld!

Bij Interago starten we altijd met een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden belangrijke zaken besproken zoals het aantal zonnepanelen wat op je dak gemonteerd gaat worden en waar deze precies komen te liggen. 

Bij het plaatsen van zonnepanelen horen ook andere belangrijke onderdelen zoals een omvormer. Tijdens het adviesgesprek wordt er ook gekeken waar de omvormer van de zonnepanelen gemonteerd kan worden.

 

Heb je Interago gekozen voor het zonnepanelen monteren?

Dan kan het monteren gaan beginnen! Dit verloopt als volgt:

Inzicht in uw opbrengst - optimaal rendement

Als de hele installatie werkzaam is, kunnen we je binnen een paar dagen aanmelden voor de app. Met deze app kan jij zelf bijhouden hoeveel jouw zonnepanelen daadwerkelijk opbrengen. Daarnaast kunnen wij op de achtergrond meekijken en krijgen wij een melding als er een paneel een storing aangeeft of geen zonne-energie meer opbrengt. Zo vermijd u risico's

zonnepanelen monteren

Het proces van het zonnepanelen monteren verder toegelicht

Voordat de zonnepanelen gemonteerd worden door de monteurs vindt er (zo nodig) een technische schouw plaats. Tijdens deze technische schouw wordt er beoordeeld of het daadwerkelijk mogelijk is de zonnepanelen op een juiste en veilige manier te monteren. Hierbij wordt bijvoorbeeld gekeken naar het type dak (is er bijvoorbeeld een schuin dak of hellend dak?). Wanneer deze schouw is afgerond, komen onze ervaren monteurs de zonnepanelen vakkundig, veilig en nauwkeurig bij jou monteren.

Op de dag van de montage beginnen de monteurs met het opbouwen van veiligheidsvoorzieningen en bekijken ze uitgebreid het dak waar de zonnepanelen gemonteerd gaan worden.

zonnepanelen monteren

Monteren binnen één werkdag

Vervolgens gaan er een aantal monteurs de zonnepanelen op het dak maken, terwijl er ook een monteur het gehele elektrische traject en de aansluiting voor zijn rekening neemt. Vaak worden de zonnepanelen binnen één werkdag gemonteerd.

Bent nu benieuwd naar de mogelijkheden? Interago maakt graag vrijblijvende offertes.