Interago

Vacature zonnepanelen monteur & verkoopadviseur

Werken bij Interago

Kom jij ons team versterken?

Wil jij bijdragen aan duurzaamheid en groene energie? Wil jij je carriere een boost geven binnen ons gedreven team? Dan leren we jou heel graag kenen!

(Omscholen tot)
Zonnepanelen monteur

Heb jij geen hoogtevrees en ben je niet bang om aan te pakken? Top! Wil jij graag alles weten over de montage van zonnepanelen? Perfect! Weet jij al iets van elektrotechniek of montage? Mooi meegenomen!

Zonnepanelen monteur

Heb jij geen hoogtevrees en ben je niet bang om aan te pakken? Top! Heb jij nog geen ervaring binnen het vak? Geen probleem! Weet jij al iets van elektrotechniek of montage? Mooi meegenomen!

Werken bij Interago

Jij wil toch ook bijdragen aan een groenere planeet? Dat kan! Met zonnepanelen wordt er groene stroom opgewekt waardoor we minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen en we de CO2-uitstoot verlagen. Maar deze zonnepanelen komen niet vanzelf op een dak te liggen. Daar zijn monteurs, installateurs en verkoopadviseurs voor nodig. Bekijk daarom onze vacature zonnepanelen monteur & zonnepanelen verkoopadviseur!

Want verduurzamen doen we samen! Tenminste, bij Interago BV wel. Als je bij ons komt werken, ben je echt onderdeel van een team. Onze kernwaarden zijn onder andere transparantie en eerlijkheid, onderling naar elkaar, maar zeker ook naar onze klanten. Daarnaast gaan hard werken en een grapje bij ons hand in hand. We houden van aanpakken en doorwerken, maar we moeten het vooral ook sociaal gezellig houden. Een borrel na het werk kan altijd, niet alleen op vrijdagmiddag.

Vacature zonnepanelen monteur & verkoopadviseur

Bij Interago hebben we momenteel meerdere vacatures. Zo zijn de vacature zonnepanelen monteur & zonnepanelen verkoopadviseur open. Ervaring maakt niet uit, dat leren we je wel. Jij bent wel iemand die graag met z’n handen werkt, het liefste buiten en fysiek sterk is. Uiteindelijk kan jij ook doorgroeien naar zelfstandig werken en uiteindelijk het aansturen van je eigen montageteam. Daarnaast zou het natuurlijk superhandig zijn als jij al in bezit bent van een rijbewijs. Mocht dit nog niet zo zijn, is dat geen ramp maar we zien wel graag dat je dan al bezig bent met rijlessen zodat jouw rijbewijs in zicht is.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar enthousiaste verkoopadviseurs. Ervaring met verkopen en zonnepanelen is een pré, maar indien nodig kunnen we je opleiden tot verkoopadviseur in zonnepanelen. We vinden het veel belangrijker dat je teamspirit hebt. Hoe beter jouw voorbereiding en uitleg tijdens het verkoopgesprek is, hoe gemakkelijker het voor je collega’s wordt bij het daadwerkelijk installeren van de zonnepanelen. Daarnaast verwachten we van je dat je klantvriendelijk en servicegericht bent.

Nieuwsgierig geworden naar de vacature zonnepanelen monteur of zonnepanelen verkoopadviseur? Neem dan contact met ons op!

Solliciteer direct!

Wij nemen contact met je op om een kennismaking in te plannen.